Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten. Als u onze website gebruikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Sluit

Land Rover Experience

Above & BeyondZandstraat 8
5331PG Zaltbommel

Telefoon:

0418-579615

E-mail:

Website:

http://www.landrover.nl/experience

KvK:

Specialiteiten:
Rijvaardigheidstrainingen
Exclusieve Groepsprogramma's
Mobiele Experience

Bedrijfsomschrijving:
Er is geen betere plek om te ontdekken waartoe een Land Rover allemaal in staat is dan bij Land Rover Experience. Hier leert u ook nieuwe rijvaardigheden en ontdekt u de uitdagingen van offroad-rijden. Bij Land Rover Experience vindt u cursussen van beginners tot gevorderden.
Het unieke Multi-level on-en off road instructieprogramma biedt u de mogelijkheid om op drie niveaus te leren rijden: Level 1, Level 2 en Level 3. In de cursussen wordt gebruik gemaakt van onze eigen vloot Land Rover modellen, dus u hoeft uw skills niet met uw eigen land Rover uit te testen.

EXCLUSIEVE GROEPSPROGRAMMA'S

Land Rover Experience organiseert exclusieve programma’s voor uw relaties of collega’s. Hebt u iets te vieren? Is het tijd voor een teambuildingsessie? Wilt u uw relaties beter leren kennen? Of wilt u de reactiesnelheid van uw medewerkers aanscherpen? Wij kunnen een Experience samenstellen die naadloos aansluit op uw doelen.

Land Rover Experience biedt een scala aan spectaculaire avonturen die uw gasten zich nog lang zullen heugen. Zo kunnen groepen het in teamverband tegen elkaar opnemen in een sensationele rit over een ruig offroad-parcours tijdens de Land Rover Challenge. Of gaat u met uw relaties op ontdekkingsreis? Een andere mogelijkheid is een zoektocht naar het ultieme avontuur tijdens een meerdaagse expeditie. Elk programma is een combinatie van behendigheidstraining, actie, samenwerking en pure fun.
Daarnaast verzorgen wij spectaculaire Land Rover Experiences op locatie.

Social Media

Land Rover Experience is actief op de volgende sociale netwerken:


Recensies

Nog geen recensies voor dit bedrijf gevonden. Schrijf hier over uw eigen ervaring!